Shqipja me dy krere ne Italia's got Talent


Dje ishte hera e pare qe nje shqipetar merrte pjese ne show-n me te madh e te suksesèshem te Italise. Atleti Agron Vuka prezantoi nje performance te papare dhe me flamurin KUQ E ZI.  Urime!

Video: http://www.video.mediaset.it/video/italia_s_got_talent/esibizioni/408763/agron-vuka.html

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button