Vetëvendosja vendos flamuj kombëtar në Merdare

Lëvizja Vetëvendosje ka vendosur sot flamuj kombëtar në Merdare, duke përfshirë edhe rrugën që të con në kufirin mes Kosovës dhe Serbisë, si shenjë proteste për lejimin e vizitave të zyrtarëve serbë gjatë fushatës parazgjedhore në Kosovë.

“Këtu është Shqipëri, s’kanë çka kërkojnë zyrtarët serbë në tokën tonë” pohojnë aktivistët duke shpërndarë flamuj kombëtarë nëpër rrugët qe qojnë në kufirin Kosovë-Shqipëri.

Me këtë akt ata tregojnë se Kosova është tokë shqiptare, dhe se ardhja e zyrtarëve serbë në territorin tonë, pa e njohur shtetin dhe pa kërkim falje për krimet serbe, është e papranueshme dhe e pajustifikueshme.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button