Rusia s`pranon Miss Kosovën, tërhiqet edhe Shqipëria

Miss Universe Albania 2013, Fioralba Dizdari dhe Miss Universe Kosovo, Mirjeta Shala do yë mungojnë në Miss Universe 2013, që zhvillohet këtë vit në Moskë.

Arësye është bërë një vendim i autoriteteve ruse për të mos lejuar përfaqësuesen e Kosovës të konkurojë në finalen e më të bukurave të Universit, pasi Rusia ende nuk e ka njohur Kosovën.

Fotografi i njohur shqiptar, Fadil Berisha, qe eshte edhe fotograf zyrtar i ketij evenimenti, pas kësaj ka deklaruar tërheqjen e menjëhershme edhe të Miss Universe Albania, Fioralba Dizdari.

Emrat e dy vajzave shqiptare nuk gjenden as ne sajtin zyrtar te Miss Universe.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button