Të shqetësuar për hyrjen e Shqipërisë në BE

Express: 3.1 milionë shtetas shqiptarë do të kenë të drejtën të vendosen në çdo vend të BE-së

Një raport i Komisionit Evropian rekomandon “statusin kandidat” për vendin e varfër të Ballkanit, që do të thotë se ky është vend potencial për të hyrë në BE.

Edhe pse procesi i aplikimit pritet të zgjasë disa vite, kjo gjë do të thotë se 3.1 milionë shtetas shqiptarë do të kenë të drejtën të vendosen në çdo vend të BE-së, përfshirë dhe Britaninë.

Deputeti i anglez i Parlamentit Evropian, Paul Nuttall thotë: “Do të ishte një gabim i madh të anëtarësoje Shqipërinë në BE, një tjetër vend me aktivitet tb lartë kriminal dhe varfëri të tmerrshme.” “Ne duhet të marrim me mend atë që mund të ndodhë dhe ta ndalojmë këtë gjë.”

Propozimi është bërë në raportin vjetor të zgjerimit nga Komisioni me bazë në Bruskel, që diskuton të ardhme e 28 vendeve të BE-së. Miliona shtëpi përballen riciklim të mjetë të mbetjeve dhe falë diktatit Evropian ata do të detyrohen të përdorin katër kosha të ndryshëm nga viti 2015.

Marrë nga “Express.co.uk”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button