Erdogan me flamurin e Kosovës

Sa herë që kryeministri turk Rexhep Taip Erdogan e përmend Kosovën, menjëherë ka reagime të shumta. Kjo u vërejt së fundi gjatë vizitës së tij në Kosovë.

Në debate të ndryshme Erdogan është cilësuar si njëri prej mbështetësve të mëdhenj të Kosovës, por edhe është akuzuar për ambicie prej “sulltani” neotoman.

Por, Erdogan nuk e ka fshehur afërsinë e tij me Shqiptarët dhe me Kosovën. Kjo shihet edhe në këtë foto që po qarkullon nëpër rrjetet sociale, e cila thuhet se është bërë në Finlandë. Gjatë takimit me shqiptarët, kryeministri turk vuri në qafë një flamur të Kosovës.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button