Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
GQ shpall Shaqirin "mashkullin e vitit" | My CMS

GQ shpall Shaqirin "mashkullin e vitit"

Revista e njohur e showbizit GQ e ka vlerësuar futbollistin shqiptar, Xherdan Shaqiri si mashkullin e vitit 2013. Këtë çmim “GQ” ia ka dhënë dy futbollistëve, Xherdan Shaqirit dhe Claudio Pizarros.


Shaqiri është shprehur shumë i lumtur për këtë çmim. “Nuk e kam pritur këtë çmim. Për mua është një befasi e mirë për të cilën i jam mirënjohës të gjithëve”, shprehet Shaqiri.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button