Pas Google, vjen edhe njohja e Kosovës nga Facebook

Menjëherë pas njohjes së Kosovës nga motori më i madh i kërkimit në botë, kompanisë Google, ka pasuar edhe njohja nga faqja e dytë më e madhe në internet, përkatësisht rrjeti social Facebook, i cili tashmë e ka listuar Republikën e Kosovës në mesin e shteteve që ajo i ka në faqe.

Njohja fillestare e Kosovës nga rrjeti më i madh social në botë, Facebook, ka nisur dy javë më parë, me përfshirjen e Kosovës në mesin e shteteve të cilat mund të targetohen për reklamim në rrjetin social.

Telegrafi.com ka mësuar se disa kompani dhe qytetarë të Kosovës tashmë kanë filluar reklamimin e tyre, përmes listimit të Kosovës si shtet, dhe targetimin e qytetarëve të saj si audiencë unike për reklama.

Nëse Facebook do të ishte shtet, atëherë do të radhitej si shteti më i madh në botë, pasi që që numri i “banorëve” në këtë rrjet social tashmë e ka kaluar shifrën prej 1.3 miliardë përdoruesve aktiv.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button