Milosevic kishte 700 agjentë në Kosovë

Ish-presidenti serb, Slobodan Milosevic gjatë regjimit të tij ka pasur 2.200 agjentë në Ballkan, prej tyre 700 në Kosovë, të cilët kanë punuar për Shërbimin e Sigurimit Shtetëror Serb.
Millosevic më së shumti agjentë kishte angazhuar në Kosovë, 700, kurse së paku 150 kishte në Maqedoni.

Gjatë debatit të zhvilluar të mbajtur në Bruksel, Zoran Petrovic nga organizata joqeveritare “KUPI-KAPINIK”, paraqiti të dhëna me interes mbi agjenturën e shërbimeve sekrete në Ballkan dhe që përdorej nga regjimi i Miloseviqit, transmeton Zhurnal.

Në mesin e agjentëve të Milosevicit kishte politikanë, punonjës në media, biznesmenë etj.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button