Paramilitari serb rrëfen për krimet në Kosovë (VIDEO)

Në një intervistë për emisionin Jeta në Kosovë një paramilitarë serb ka rrëfyer për krimet e bëra në Kosovë.

Ish- paramilitari serb, Zoran Rashkoviq, i cili tregon se si njësiti i tij “Çakejtë” kishte organizuar masakrat në fshatrat shqiptare Qyshk, Zahaq, Pavlan e Lubeniq, duke i vrarë më shumë se 100 shqiptarë gjatë luftës.

Pse iu deshën Rashkoviqit 14 vjet për të folur haptas për këtë çështje dhe për të dëshmuar kundër 13 paramilitarëve që po gjykohen tash në Beograd për këto krime?

Pse paramilitari me mbiemrin Kastratoviq insistoi që të mos vritej fisi Kastrat në Zahaq?

Si mendon të kthehet në Kosovë ky ish-paramiliatar dhe njëherësh dëshmitar, në gjykimin për krime të luftës në Beograd?

Për më shumë ndiqeni intervistën.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button