Erdogan: Territoret ballkanike i përkasin Turqisë

Kryeministri turk, Recep Tayp Erdogan edhe njëherë me radhë ka tundur opinionin publik me deklaratat e tij.

Kësaj radhe, deklaratat e kryeministrit turk kanë të bëjnë me “Ëndrrën e re të Perandorisë Osmane” ku Erdogan ka thënë se territoret ballkanike i përkasin Turqisë.

“E jona është Thessaloniki mirëpo në të njëjtën kohë është edhe Komotini dhe Xanthi. Poashtu është edhe Kardzhali në Bullgari, Shkupi në Maqedoni dhe Prishtina e Sarajeva në Kosovë e Bosnje”, raportohet të ketë thënë, Erdogan.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button