5 shqiptarët që kanë bastisur gjysmën e Greqisë

“Këta janë pesë shqiptarët që kanë bastisur gjysmën e Greqisë”. Ky është titulli i një faqeje greke informative me të cilin përshkruan lajmin e publikimit të fotove të disa shqiptarëve të shpallur në kërkim për grabitje.

Ata në fakt kanë kryer shumë grabitje shtëpish dhe automjetesh në Larisa, Atika, Kotinth, etj,. Policia greke e akuzon grupin e shqiptarëve për të paktë grabitjen e 25 automjeteve.

Dy prej pjesëtarëve të grupit janë arrestuar, ndërsa tre të tjerë janë ende në kërkim. Në pranga janë vënë Paulin Gjoka dhe Klaudio Gjoka, kurse në kërkim janë Marko Frroku, Tonin Ndoci dhe Martin Gjoka.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button