Ul siparin “Fest Argjiro 2014”

Nata e mbylljes së “Fest Argjiro 2014” ka mbledhur në Odeonin e festivalit me qindra qytetarë.

Ky aktivitet, i mbështetur kryesisht nga pushteti lokal, mbajti edicionin e vet të gjashtë duke tërhequr vëmendjen jo vetëm të qytetarëve por edhe të vizitorëve në qytetin e Gjirokastrës.

Grupe të ndryshme morën pjesë në këtë festival duke shpalosur edhe kostumet popullore nga shumë krahina të Shqipërisë dhe Kosovës.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button