"Çmendet" nga bukuria e natyrës Shqiptare, zhvishet turistja norvegjeze

KOSOVË – Bukuria mahnitese e Maleve të Rugovës ka bërë që alpinistja norvegjeze, Marina Laura Bontà të zhvishet.

Ajo nuk është mjaftuar duke ndjerë freskinë e maleve të Rogovës e veshur, por ka vendosur të zhvishet nga mesi e lart për të “shijuar” më shumë freskinë dhe aromën e kësaj bukurie mahnitëse.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button