Janullatos zhduk simbolin e kishës Shqiptare dhe përdor simbolet e Vorio Epirit

Janullatos zhduk simbolin e Kishës shqiptare të Nolit dhe përdor simbolet e Vorio Epirit në Katedrale


Tre Simbolet e i Shqiponjes!!!

E para ,, perdorur nga Imzot Noli
Kisha autoqefale shqipetare ,,

E dyte ,, e perdorur nga Janullatosi , vendosur ne Katerdalen e re te Tiranes

E treta – simboli grek per Verio Epirin

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button