Ngrihet flamuri shqiptar edhe në serialin amerikan “The Simpsons” (Foto)

Një ndër serialet më të shikuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) ”The Simpson” në pjesën 12 të sezonit 21 i ka kushtuar vend edhe Shqipërisë gjatë minutës 10 duke publikuar një delagacion olimpik shqiptar të cilët janë me veshje shqiptare dhe mbajnë në dorë flamurin kuq e zi.

Nga pamjet kuptohet që skenarisit i serialit është njohës i kulturës shqiptare sepse në veshjen e personazheve nuk ka gabuar dhe u ka vendosur edhe nga një plis në kokë personazheve që përfaqesojne delegacionin shqiptar.

Komedia The Simpson është në formatin animasion satirik dhë është e njohur botërisht.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button