Tifozët shqiptarë provokuan armenët me flamurin turk (VIDEO)

Tifozët e kombëtares shqiptare, apo një fraksion i tyre, ka provokuar keq tifozët e paktë në numër nga Armenia që kanë qenë në stadium.

Në një video që është lansuar së fundmi shihet një flamur truk që është shfaqur nga tifozët shqiptarë në provokim të tifozëve të Armenisë.

Këta të fundit natyrisht se u kundërpërgjigjën me fyerje pasi janë ndjerë tejet të provokuar prej tifozëve shqiptarë.

Reagoi edhe policia shqiptare që e largoi atë flamur nga publiku dhe i kërkoi tifozëve armenë që të mbeten të qetë.

Armenia ka një konflikt historik me Turqinë, nga ku miliona armenë kanë mbetur të vrarë.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button