Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Shqipëria e treta ndër 15 destinacionet e 2015-s | My CMS

Shqipëria e treta ndër 15 destinacionet e 2015-s

Turizmi në Shqipëri vazhdon të lulëzojë dhe prej kohësh është zgjedhur ndër destinacionet e preferuara për t’u vizituar nga mediat ndërkombëtare. Një reklamim pozitiv ka bërë edhe revista prestigjioze franceze “L’Express”, e cila e rendit Shqipërinë të tretën, ndër 15 destinacionet kryesore për vitin 2015.
Lajmi publikohet nga vetë kreu i qeverisë, Edi Rama, i cili i referohet artikullit të “L’Express”.
“Një tjetër lajm i mirë për turizmin para sezonit: Shqipëria cilësohet ‘Perla e re e Ballkanit’ dhe renditet e treta në 15 destinacionet kryesore për vitin 2015 nga revista prestigjioze franceze “L’Express”, shkruan Rama në Facebook.
Në shkrimin “15 destinacionet për 2015-n”, Shqipëria radhitet e treta pas Polinezisë dhe Japonisë.
“Me plazhet e bukura si të Greqisë, me liqenet dhe malet si të Zvicrës, me fshatra në listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, një histori që kombinon prej 2500 vitesh kulturën romake dhe bizantine, si dhe çmimet në të lira e Evropë, ishte koha që Shqipëria të renditej ndër destinacionet për stinën e verës”, shkruan “L’Express”.
Për të lexuar lajmin e plotë klikoni këtu:
>>Lajmi i plotë

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button