Ballisti gati të bëhet hero kombëtar, merr mirënjohje nga veteranët e UҪK-së (FOTO)

Ismail Morina mori mirënjohje nga Organizata e Veteranëve të Luftës së UҪK-së në Dukagjin.

Gjesti që Ismail Morina-Ballisti bëri më 14 tetor të vitit të kaluar në Beograd, i ka dhënë famë të jashtëzakonshme atij.
Së fundmi, Ballisti pasi lëshoi flamurin e Shqipërisë së Madhe mbi Beograd, u nderua me mirënjohje nga Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (Zona Dukagjin).
“Për kontributin dhe guximin tuaj në aktin atdhetarë duke bërë hartën tonë etnike dhe personalitetet madhore të pavarësisë të flutrojnë nënqiellit të karpatianëve sllavë!”, shkruhej në arsyetimin e dhënies së mirënjohjes.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button