Anëtari i UÇK-së për News24: Nuk jemi dorëzuar dhe nuk do të dorëzohemi

Një anëtar i UÇK-së në Maqedoni ka mohuar lajmin e përcjellë nga mediat maqedonase për dorëzimin e 20 personave të armatosur, të cilët kanë shkëmbyer zjarr me policinë.

Në një lidhje telefonike për “News 24”, anëtari i UÇK thotë se nuk është dorëzuar asnjë pjesëtar nga radhët e tyre.

Sipas tij, situata në Kumanovë vijon të jetë e tensionuar, duke u shprehur se përplasjet me Policinë maqedonase do të vijojnë edhe më tej, duke u bërë më të ashpra gjatë natës.

Ndërsa, thekson se “nuk jemi dorëzuar dhe nuk do të dorëzohemi”. Anëtari i UÇK-së thotë se ata janë vënë në mbrojtje të popullatës civile.

Duke komentuar situatën e sotme të krijuar në Kumanovë, ai thotë se nga shkëmbimet e zjarrit kanë humbur jetën tre civilë dhe katër policë. Ndërsa, flet edhe për mbi 20 policë të plagosur.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button