Protesta të shqiptarëve në Vienë të Austrisë: Poshtë Ali tradhtari, Menduh tradhtari (VIDEO)

“Ali Ahmeti dhe Menduh Thaçi bëjnë ende biznes me maqedonas…”

Para ambasadës së Maqedonisë në Wien të Austrisë janë mbledhur për të protestuar shqiptarë për shkak të situatës në Lagjën e Trimave në Kumanovë, raporton lajmpress.com. Janë qindra shqiptarë që kanë dal me flamuj shqiptarë, të cilët protestojnë kundër dhunës së forcave policore maqedonase ne qytetin e Kumanovë, ndërsa dëgjohen brohoritjet poshtë Ali tradhtari, Menduh tradhtari, UÇK, UÇK.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button