Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Kërcënon çetniku serb: Do të nisemi për në Maqedoni! | My CMS

Kërcënon çetniku serb: Do të nisemi për në Maqedoni!

Çetniku serb Bratislav Zhivkoviq, i cili udhëhoqi vullnetarët çetnikë në Krime paralajmëroi ardhjen e tij në Maqedoni.

Ai kërcënon se “nëse kriza nuk mënjanohet sot (10 maj), lëvizja e tij do të reagojë. Do të paraqitet e Kumanovës në mbrojtje të banorëve serbë”, transmeton Zëri.

Zhivkoviq reagimin e tij, të publikuar në Faceboook e titullon “Saopshtenje”!!! (Komunikatë!!!). Aty shkruan se grupi prej “70 shqiptarëve terroristë nga Kosova kanë hyrë në Kumanovë dhe kanë kryer aktin terrorist mbi Policinë ku kanë vrarë tre dhe plagosur 15 policë”.

Zhivkoviq bën me dije se ndihma është kërkuar nga serbët e Kumanovës, ndërsa përdor shprehjen “shiptari” e vendin tonë e quan “Kosovë e Metohi”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button