Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Pandeli Majko braktis politikën, shkak situata në Kumanovë | My CMS

Pandeli Majko braktis politikën, shkak situata në Kumanovë

Deputeti i PS Pandeli Majko ka braktisur çdo aktivitet të mundshëm politik gjatë ditës së sotme pasi siç thotë vetë deputeti, situata në Kumanovë i ka ndërprerë dëshirë për të bërë politikanin.

Majko është i vetmi politikan i cili për shkak të luftës në Kumanovë ka braktisur aktivitetet politike duke u bërë kështu edhe një kundërshembull i të gjithë atyre që sot, që në mëngjes herët madje, u shpërndanë nëpër zonat elektorale. Ata as nuk e kanë përmendur Kumanovën por kanë ecur në vazhdën e batutave dhe “thumbave” ndaj njëri-tjetrit, në kuadër të zgjedhjeve të 21 qershorit.

“Sot nuk kam ndërmend të zhvilloj aktivitet. Situata në Kumanovë të Maqedonisë ka ndërprerë dëshirën për të bërë politikanin”, shprehet Majko.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button