Tetë policë të vrarë deri tani në Kumanovë

Tetë policë deri tani kanë humbur jetën në përleshjet e armatosura në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Bëhet e ditur se polici i fundit ka ndërruar jetë në Klinikën e Shkupit, edhe pas një ndërhyrje kirurgjikale.

MPB nuk ka konfirmuar këtë shifër të policëve të vrarë.

Ndërsa raportohet gjithashtu se disa pjesëtarë të tjerë janë të plagosur dhe disa prej tyre në gjendje të rëndë. (INA)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button