Dorëhiqet edhe shefi i shërbimit sekret, Sasho Mijallkov dhe ministri Janakievski

Pas lajmit për dorëheqjen e Gordan Jankullovskës, mësohet se ka dhënë dorëheqje edhe shefi i shërbimit sekret, Sasho Mijallkov si dhe Ministri i Transportit, Mile Janakievski.

Jankullovska do të zëvendësohet nga Mitko Cavkov, Drejtor i Byros për Siguri Publike ndërsa në Ministrinë e Transportit vjen Vllado Misajllovski, aktualisht Drejtor në Fondin e Rrugëve.

Vijojnë detajet …

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button