Vuçiç: Nëse kërcënohet Serbia, ne do të ndërhyjmë

Kryeministri i Serbisë Aleksandër Vuçiç ka thënë se Serbia nuk është e kërcënuar deri më tani, por se në rast se shteti serb kërcënohet, forcat e sigurisë do të kryejnë punën që iu takon.

Serbia ka një shërbim efikas sigurie, gjithmonë i gatshëm të përgjigjet shpejtë dhe efektshëm”, ka thënë Vuçiq.

Kreu i qeverisë serbe tha seSerbia ka bërë një punë të mirë në drejtim të krijimit të organeve sa më të sigurta të sigurisë së shtetit dhe se në çdo rastrreziku, këto organe do të vihen në shërbim të ruajtjes territoriale të shtetit.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button