Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Erdogan në Tiranë “takoi” edhe armiqtë e Turqisë: Skënderbeun dhe Ismail Qemalin! (Foto) | My CMS

Erdogan në Tiranë “takoi” edhe armiqtë e Turqisë: Skënderbeun dhe Ismail Qemalin! (Foto)

Presidenti turk, Reccep Tayyip Erdogan, gjatë vizitës së tij të sotme në Shqipëri ka takuar krerët më të lartë të këtij shteti.

Erdogani është takuar edhe me kryeministrin Edi Rama. Gjatë takimit me të, ai ka kaluar pranë bustit të Skënderbeut dhe portretit të Ismail Qemalit. Madje, një foto pranë këtij portrete në Facebook Rama e ka cilësuar si foto dite.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button