Jankulloska: Shqiptarët duhen pastruar njëherë e përgjithmonë (VIDEO)

MAQEDONI-Ish ministrja e Brendshme e Maqedonisë Gordana Jankulloska në një bisedë me shefin e kabinetit të kryeministrit Gruevski, Martin Protuger shprehet se nuk mund të bashkëjetohet me shqiptarët dhe se keta te fundit duhet te pastrohen njëherë e pergjithmonë.

“Nuk ka bashkëjetesë me ata. Duhet që ti pastrojmë njëherë e përgjithmonë”, tha ndërmjet të tjerave Jankulloska, transmeton zhurnal.mk.

“Nëse duhet të tregojmë se kush është më i fortë, për një orë mund t’i vrasim shiptarishtat”, dëgjohet zëri i Jankullovskës, duke folur me Protuger.

“Po merrem me këta “shiptarishtat”. Shiptarishtat po më nervozojnë shumë. Si munden të jenë aq budallenj”, thotë Jankullovska, teksa bisedon me bashkëshortin e saj Vllatko Ilievski.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button