Prekëse: Vajza e Mirsad Ndrecaj-t në vend të detyrës shkruan për babain e saj (Foto)

Sot Ilirida vajza e Mirsad Ndrecaj kishte për detyrë klase të shkruante diçka, tema; “Pelerina”. Por ajo në vënd të kesaj shkroi diçka tjetër!

Lexojeni se çfarë shkruan: “Njëherë e një kohë në luftë babi duke luftuar më gjeti një pelerinë. U mbështjell Ilirida. Atëherë u bë e padukshme dhe askush nuk mund ta vriste atë por njëherë ajo nuk e vendosi atë dhe gati sa nuk e vranë Iliridën por babi i saj trim e shpëtoi dhe nga ai moment ajo nuk e heqte atë sepse frikësohej se mos e vrisnin dhe jetuan të lumtur…oooo se harrova ta përmend emrin e babait të Iliridës, ai quhej Mirsad Ndrecaj e tani jetuan të lumtur përgjithmonë. Ilirida 8 vjeçare!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button