Shtatë veturat e shqiptarëve (Foto)

Shqiptarët dalin të jenë shumë të pasionuar pas veturave. Bile, në
rrugë mund të hasen më shumë vetura se sa njerëz. Pa marrë parasysh
gjendjen ekonomike, vetura duhet të jetë në nivel!

1. Volkswagen Golf
ripost1
Rrallë është dikush që në shtëpitë e tyre nuk kanë apo nuk kanë pasur
një prej serive të Golfa-ve, duke filluar nga 1, 2, 3, 4 e edhe 5…

2. Mercedes
ripost2
Mercedes-i ka hyrë në jetën tonë nga një i afërm që ka jetuar kryesisht
në Gjermani, që ka qenë porosia e parë nga secili: Rrnoftë Diaspora!

3. Opel
ripost3
Duke filluar nga Opel Kadeti si më e preferuara, posaçërisht për familjarë, meqë është me bagazh.

4. Renault
ripost4
Është e përdorur më shumë nga të rinjtë, meqë ka përmasa më të vogla se veturat tjera.

5. BMW
ripost5
Edhe veturën BMW shumë shpesh mund ta hasim nëpër rrugët e qyteteve. Kohëve të fundit edhe më shumë u rrit numri i tyre.

6. Ford
ripost6
Edhe Ford-i, së bashku me Mercedes-in dhe Opel-in, kanë hyrë herët në
mesin tonë. Edhe pse pak, ka ende që e vozisin këtë veturë.

7. Audi
ripost7
Audi-në kryesisht e zgjedhin politikanët e dashur, duke filluar nga Isa
Musata e Hashim Thaçi, por nuk mungojnë edhe VIP-at e estradës. /Ripost/

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button