Mesila Doda: Nuk kam parë grua më të fëlliqur e më nepërkë si Jankullovska

Deklaratat e ish-ministres së Brendshme të Maqedonisë ku flet me shumë urrejtje për shqiptarët, ka ngjallur reagimin fortë edhe të deputetes së Kuvendit të Shqipërisë Mesila Doda. Ajo në rrjetin social Facebook e ka cilësuar ish-ministren e Punëve të Brendshme Gordana Jankullovskën si si “nepërkë”.

Postimi i Mesila Dodës në Facebook: “Nuk kam parë grua-nepërkë si kjo… Dëshmi që ligësia nuk njeh as gjini e as kombësi, shpresoj që gratë dhe vajzat “shiptarisht” ti japin një mësim me një protestë qytetare mu para derës së shtëpisë së nepërkës…

Fatkeqësi që një pjesë vitale e kombit është e shtrënguar të bashkëjetojë, madje të duroje krimet dhe arrogancën e këtyre qenieve monstruoze. Se sa i lani duart me shqiptaret, e kane provuar paraardhësit e ty dhe s’ia kanë dale dot. Instinkti vrasës dhe tërbimi ndaj një popullate me kombësi tjetër është veç tregues i frikës që ke, psikopate vrasëse. Meriton te gjykohet për krime kundër njerëzimit ashtu si edhe shefi i saj. E vetmja keqardhje është që një vrasëse kriminele si kjo turpëron të qenit grua… Tek e fundit ligësia nuk njeh gjini!”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button