Zaev pushon me ‘bombat’, jep fjalën se do të publikojë për ‘Monstra’

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev theksoi se prej sot pushon publikimi i materialeve të përgjimeve të ashtuquajtura ‘bomba’.

Por ai u ndal tek paralajmërimi dhe premtimi i tij për të publikuar edhe materiale të përgjimeve lidhur me rastin “Monstra”.

“Unë siç kam premtuar dhe kam dhënë fjalën se do të publikojë materialet dhe dëshmitë që kemi për rastin ‘Monstra’. Për shkak të ndjeshmërisë së situatës këtë nuk e publikuam siç e planifikuam, por ju sigurojë se shumë shpejt do të publikojë edhe materialet për këtë rast”, ka theksuar Zaev.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button