Ceni dhe Dardani: Dy heronjtë e Koshares, ranë në luftën e Kumanovës

Hysen L. Rushiti – CENI dhe Turgaj Gashi – DARDANI, janë dy nga dhjetë shqiptarët e rënë në luftën e Kumanovës.

Hysen Rushiti nga Vushtrria, dhe Turgaj Gashi nga Prishtina, i ishin bashkuar forcave të UÇK-së, në thyerjen e kufirit në Koshare.

Rrethanat në të cilat u vranë këta dy dëshmorë mbeten ende të mjegullta, pasi nuk dihet nëse u vranë gjatë luftimeve apo pas marrëveshjes për dorëzim. Apo, edhe më keq, gjatë torturave në paraburgim.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button