Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Fotolajm/ Të përkulesh përpara flamurit "armik" | My CMS

Fotolajm/ Të përkulesh përpara flamurit "armik"

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama i ka rezervuar pritjen zyrtare homologut të tij serb Aleksandër Vuçiç gjatë vizitës së këtij të fundit sot në Tiranë. Por ashtu siç e do protokolli, kryeministri serb gjatë parakalimit në Pallatin e Brigadave, është përkulur përpara flamurit shqiptar.

Ky është një moment historik, duke qenë se është vizita e parë e një kryeministri serb në Shqipëri, dhe mbi të gjitha përkulja e parë e një zyrtari serb përpara flamurit “arkim” kuqezi, sepse ashtu e do protokoli zyrtar.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button