Ushtria Shqiptare sot dhe në kohën e Enver Hoxhës (VIDEO)

Ushtria shqiptarë ka përparuar shumë prej se është anëtarësuar në NATO.

Gjashtë vite më vonë, Ushtria e Shqipërisë krahasohet me forcën dhe përgatitjen ushtarake me vende të zhvilluara. Për më shumë shikojeni videon.

Sidoqoftë, edhe në kohën e Enver Hoxhës, Shqipëria kishte investuar shumë në ushtri dhe armatim.

Më poshtë mund ta shihni një video tjetër të kohës së diktatorit Hoxha.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button