Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Intervista e rrallë e Hamëz Jasharit për mediet serbe para sulmit në Prekaz (VIDEO) | My CMS

Intervista e rrallë e Hamëz Jasharit për mediet serbe para sulmit në Prekaz (VIDEO)

Pa ju trembur syri, bile edhe në gjuhën serbe që ta kuptojnë, Hamëz Jashari kishte dhënë një intervistë për mediet serbe pak para sulmit të 5, 6 dhe 7 marsit të vitit 1998.
Në këtë intervistë, Hamza kishte thënë se në tokat e Kosovës nuk kishte serbë më herët dhe se shqiptarët janë popull autokton, transmeton Magazina.al.
”Vetëm i çmenduri mund të niset drejt tokës së Kosovës kur e di se kjo hapësirë është dhe ka qenë gjithmonë tokë etnike shqiptare”, dëgjohet duke thënë heroi Hamëz Jashari në këtë intervistë të rrallë.
Ai më tej bën të qartë se serbët kanë ardhur në Kosovë vetëm pas vitit 1928.
Për më shumë Magazina.al, ju sjell pjesë nga kjo intervistë./ZgjohuShqiptar.info

NA NDIQNI EDHE NE FACEBOOK JU LUTEMI!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button