Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Shqipëria e 27 viteve më parë. Shikoni sa shumë kemi ndryshuar…(Foto të rralla) | My CMS

Shqipëria e 27 viteve më parë. Shikoni sa shumë kemi ndryshuar…(Foto të rralla)

Sot në vendin tonë është përkujtuar 27-vjetori i rrëzimit të bustit të Enver Hoxhës.
27 vite pluralizëm dhe njëkohësisht tranzicion, që duket sikur nuk ka fund.
27 vite më parë, nuk kemi qenë këta që jemi sot.
Ishte viti kur nuk ishim as në demokraci as në komunizëm.
Sistemi ishte shkatërruar dhe vendi po ashtu po përjetonte një gjende të vështirë ekonomike dhe sociale.
Fotografi i njohur, Nikos Economopoulos sjell pamjet e rralla të vitit 1991 në vendin tonë. e.r/dita/ZgjohuShqiptar.info

NA NDIQNI EDHE NE FACEBOOK JU LUTEMI!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button