Meksika prodhon vodka me shqiponjën dykrenore (Foto)

Një kompanie meksikane e prodhimit të vodkës ka përdorur simbolin tonë kombëtar në shishet e saj të fundit për shitjen e produktit.

Pija me emrin “Kozlov Vodka” është shumë masive në Meksikë. Kjo lloj vodke gjendet në shije të ndryshme si limon, vanilje, mollë, mandarinë dhe pjepër citon ZgjohuShqiptar.al
Si logo, kompania që e prodhon përdor shqiponjën shqiptare, por nuk dihet se çfarë lidhje ka me kombin tonë./ZgjohuShqiptar.al

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button