Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Peshëngritësi shqiptar Briken Calja shpallet kampion i Europës | My CMS

Peshëngritësi shqiptar Briken Calja shpallet kampion i Europës

Ka triumfuar sportisti shqiptar Briken Calja në Europianin e Peshëngritjes.
Calja ka fituar medaljen e artë në stilin e shkëputjes duke ngritur peshën 146 kilogramë dhe kështu zuri vendin e parë pas dy provave të suksseshme.
Peshëngritësi nga Shtërmeni ka bërë një paraqitje dinjitoze dhe ashtu siç kishte premtuar do sjellë në Shqipëri medaljen e arit, të fituar në Bukuresht të Rumanisë ku po mbahet kampionati.
Por, Calja është pretendent edhe për stilin e zhytjes dhe urojmë që të rrëmbejë edhe aty medaljen e artë.


 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button