Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
"Endrra bëhet realitet". Qeveria jep ‘OK’ për Rrugën e Arbrit | My CMS

"Endrra bëhet realitet". Qeveria jep ‘OK’ për Rrugën e Arbrit

Ditën e sotme, Këshilli i Ministrave ka miratuar kontratën për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e Rrugës së Arbrit.
Kontrata me firmën “Gjoka Konstruksion sh.a” u firmos në muajin shkurt. Rruga e Arbrit do të kushtojë 240 milionë euro dhe shteti do të përfundojë pagesat kundrejt kompanisë brenda 13 vitesh.
“Qeveria miraton kontratën për Rrugën e Arbrit. Kontrata u firmos në Shkurt mes Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë dhe kompanisë Gjoka sh.a. “Për Përmirësimin, ndërtimin, operimin dhe mirëmbajtjen e Rrugës së Arbrit”, u miratua në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave”, thuhet në njoftim.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button