Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Fotot/ Si ishin rrugët në Shqipërinë e viteve 1914-1918 | My CMS

Fotot/ Si ishin rrugët në Shqipërinë e viteve 1914-1918

Shqipëria në vitin 1912, rezulton se ka pasur 138 kilometra rrugë të ndërtuara.
Gjatë Luftës së Parë Botërore, në territorin shqiptar do të ishin prezente ushtritë e huaja, e për qëllime ushtarake do të hapnin rrugë të reja.
Fotot e mëposhtme që sjell SCAN, tregojnë se si ishin rrugët në Shqipërinë e Jugut në periudhën 1914-1918, dhe janë realizuar nga ushtria franceze që në ato vite ishte prezente në ato zona.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button