Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Të zhytur në korrupsion. Ndërpritet Vettingu për zyrtarët e lartë, japin dorëheqjen në fazën fillestare | My CMS

Të zhytur në korrupsion. Ndërpritet Vettingu për zyrtarët e lartë, japin dorëheqjen në fazën fillestare

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka vendosur të ndërpresë procesin e Vettingut për katër zyrtarë të lartë, të cilët kanë dhënë dorëheqjen që në fazë e parë këtij procesi.
Emrat janë publikuar në faqen zyrtare të PKP, ndër ta është edhe emri i Mirela Fanës gjyqtare e Gjykatës së Lartë, e cila është dorëhequr në datë 30 janar 2017 si dhe prokurorit të Krujës Sulejman Tola, i cili ka dhënë dorëheqjen në datë 26 janar 2017.
Gjyqtarët për të cilët u ndërpre Vettingu
Mirela Fana, gjyqtare në Gjykatën e Lartë;
Eritan Shehun, ndihmës ligjor në Gjykatën e Lartë;
Sulejman Tolën, prokuror në Prokurorinë e Krujë;
Adnan Bërdica, ndihmës ligjor në Gjykanë e Lartë.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button