Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Frikë nga Vettingu? Dorëhiqet nga sistemi vëllai i Lulzim Bashës | My CMS

Frikë nga Vettingu? Dorëhiqet nga sistemi vëllai i Lulzim Bashës

Gjyqtarë, prokurorë dhe ndihmës ligjorë të Gjykatës së Lartë, kanë dhënë dorëheqjen një ditë më parë, nga frika e vetingut.
Mes tyre spikat edhe emri i gjyqtares së Gjykatës së Lartë, Mirela Fana.
Por interesant është edhe një emër tjetër: Erlind Basha.
Për ata që nuk u thotë gjë ky emër, bëhet fjalë për vëllain e kreut të PD-së, Lulzim Basha.
Ndërsa Lulzimi flet për drejtësi dhe luftë kundër korrupsionit, i vëllai jep dorëheqjen nga frika e verifikimit të pasurisë së tij shkruan Tema.
Subjektet që i shpëtuan Vettingut
Erlind Basha: Ndihmës ligjore pranë Gjykatës së Lartë, ka dhënë dorëheqjen
Ilir Pashaj: Gjyqtar pranë Gjykatës së Shkallës së Parë në Elbasan,  ka dhënë dorëheqjen në shkur të vitit të kaluar
Etleva Sherifi: Ndihmës ligjore pranë Gjykatës së Lartë,  në mars të vitit të kaluar ka dhënë dorëheqjen
Adnand Bërdica: Ndihmës ligjor pranë Gjykatës së Lartë, ka dhënë dorëheqjen
Mirela Fana: Gjyqtare pranë Gjykatës së Lartë, ka dhënë dorëheqjen
Sulejman Tola: Prokuror në prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallë së Parë Krujë ka dhënë dorëheqjen
Ertian Shehu: Ndihmës ligjor pranë Gjykatës së Lartë, ka dhënë dorëheqjen.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button