Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Godelli nuk ia del, “dorëzohet” në Europianin e Rumanisë (Video) | My CMS

Godelli nuk ia del, “dorëzohet” në Europianin e Rumanisë (Video)

Peshëngritësi Daniel Godelli ka dështuar në të tria provat në stilin e shkëputjes në pedanën e Europianit të Rumanisë. Godelli kishte humbur shansin që të ishte pjesë e Botërorit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, pasi Ambasada Amerikane i kishte refuzuar kërkesën për ta pajisur me vizë.

Shtangisti nga Elbasani dështoi 3 herë për të ngritur peshën 159 kg, në stilin e shkëputjes, në peshën deri 77 kg. Vlen të përmendet se pesha që sportisti shqiptar tentoi të ngrejë, ishte absolutisht më e larta mes kandidatëve, pasi vendi i parë arriti të ngrejë 158 kg, por vetëm në provën e 3-të .

Më pas, në stilin e shtytjes Godelli vendosi të tërhiqej, duke mos realizuar asnjë nga provat dhe mbyllur Europianin pa asnjë medalje. Ditën e djeshme, sportisti tjetër shqiptar, Briken Çalja ngriti lart flamurin shqiptar, duke marrë 3 medalje ari, në shtytje, shkëputje dhe dygarësh.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button