Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Mema vjen me deklaratën e befasishme: Asnjë vend në botë nuk i mbështet minoritetet si Shqipëria | My CMS

Mema vjen me deklaratën e befasishme: Asnjë vend në botë nuk i mbështet minoritetet si Shqipëria

Marin Mema i ftuar në emisionin 360 gradë, të gazetarit Artur Zheji në ora news, ka dhënë mendimin e tij që është diçka normale që kryeministri i një vendi të bëjë takimet të ndryshme me vendet e jashtne, është diçka normale përsa i përket gjeopolitikës së një vendi.
Marin Mema ka thënë: Unë besoj tek patriotizmi dhe jo në nacionalizëm. Unë jam patriot pasi e dua vendin tim. Ndërsa përsa i përket gjeopolitikë së vendit është mëse normale që Rama të kryejë sa më shumë takime me vendet e jashtme. Unë besoj që shqiptarët janë i vetmi popull që  i kanë portat e hapura për çdokënd, nuk ka anjë vend në botë që mbështet minoritetin siç bën Shqipëria.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button