Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Video/ Mema: Nëse do të heqim edhe çështjen e Çamërisë kjo gjë do të jetë… | My CMS

Video/ Mema: Nëse do të heqim edhe çështjen e Çamërisë kjo gjë do të jetë…

Gazetari i njohur Marin Mema, i ftuar në emisionin 360 gradë në ora news ka bërë një deklaratë të fortë në lidhje me çështjen Çame.
Gazetari Mema në debat e sipër ka bërë një ndëryhyrje ku ka thënë:  Nëse do ta heqim edhe çështjen çame, kjo gjë do  jetë skandaloze dhe e papranueshme për shtetin tonë. Elementët bazë të diskutimit, janë pikat kryesore që do të jenë në tryezë për tu diskutuar. Unë besoj që duke pasur parasysh marrëveshjen e vitit 2009 që ishte e tmerrshme, dhe shpresoj që kjo marrëveshje e re mos të jetë e tiilë.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button