Shqipëria, ja si ka qenë: Koleksion i fotografive të vjetra (Foto)

Gazetari dhe studiuesi i njohur, Ilir Ikonomi, prej kohësh hedh në faqen e tij personale një koleksion brilant me foto se si ka qenë Shqipëria dikur.

Një pjesë e këtij koleksioni është më poshtë. /Lapsi/

Berati

Image

Faik Konica, Gjergj Pekmezi, Fan Noli në fillimet e Vatrës, Boston

Image

Fan Noli në Gjenevë

Image

 

Nga e majta, motrat e Zogut, Maxhide dhe Myzejen. Në mes, Leka Zogu

Image

 

Ohri

Image

 

OhriImage

 

Përcjellja e nusesImage

 

Rruga e Gjuhadolit, Shkodër

Image

 

Saranda

Image

 

Saranda

Image

 

 

Varrimi i At Gjergj Fishtes

Image

 

Varrimi i Thomsonit, Durrës, qershor 191Image

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button