Zv.ministri kosovar: Serbia dhe Turqia “Shtrigat e Ballkanit”

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Gjergj Dedaj përmes një postimi në “Facebook”, ka vazhduar me deklaratat e tij për dy shtete, Serbinë dhe Turqinë. Ai i ka cilësuar këto dy shtete si “Shtrigat e Ballkanit”.
Postimi i plotë:
“Turqia dhe Serbia, synojnë rikthimin e tyre strategjikë në Kosovë, secila përmes emisarëve të tyre, të mbetur nën rrënjët e sundimit shekullor dhe mbetjet e këtyre sundimtarëve të ndyrë, të cilët duhet të çrrënjosen nga Kosova dhe trojet e Gjergj Kastriotit!”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button