Gjurmë Shqiptare – Beteja e madhe e Savrës. Kush i tradhetoi arbërorët?! (VIDEO)

Beteja ishte aq e fortë sa edhe sot mbi tokë dalin eshtra… Kujt i përkasin? Ku ndodhi kjo betejë e arbërorëve?

Përse për të flitet kaq pak?

Çfarë thonë dokumentat e panjohura dhe arkeologët? Zbuloni këtë histori të jashtëzakonshme duke ndjekur videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button