Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Shqipëria 10 vjet në Nato, ja disa fakte interesante | My CMS

Shqipëria 10 vjet në Nato, ja disa fakte interesante

mbasada e SHBA-ve në Tiranë u ka kujtuar të gjithë qytetarëve shqiptarë se çfarë ka bërë vendi ynë në këtë dekadë të anëtarësimit në familjen euroatlantike, NATO.

Sot Shqipëria feston 10 vjet anëtarësimin në Nato dhe vjen me fakte interesante.

Përmes një postimi në rrjetin social, Ambasada ka shpërndarë një video e cila tregon qartë atë çfarë është bërë në këto vite.

 “Ndërsa Shqipëria feston 10 vjet anëtarësi në NATO, ne duam të nënvizojmë disa fakte të rëndësishme mbi Aleancën dhe rolin e Shqipërisë brenda saj.

10 Vjet NATO! Ne Jemi NATO”, shkruan ambasada amerikane teksa ka postuar videon me informacione.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button