Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Ndeshja Francë-Shqipëri nis me incidente, nuk këndohet himni shqiptar (VIDEO) - My CMS

Ndeshja Francë-Shqipëri nis me incidente, nuk këndohet himni shqiptar (VIDEO)

E pazakontë, francezët vendosën himnin e një shteti tjetër për Shqipërinë

Ngatërresa që vonoi fillimin e ndeshjes Francë-Shqipëri me disa minuta të sikletshme, që gati u kthyen në një incident, u shkaktua nga një gabim i pazakontë nga organizatorët francezë.

Në vend që të vendosnin himnin e Shqipërisë, stafi i stadimiut kombëtar të Francës, “Stad De France”, kishin vendosur himin e Andorës.

Arsyeja se pse ndodhi një ngatërresë e tillë është e paqartë, por kjo bëri që lojtarët shqiptarë të mos vazhdojnë procedurën e dhënies së dorës, dhe të gjithë u vunë në pritje derisa organizatorët të gjenin himnin shqiptar.

Gafa me himnin on Vidnews.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button